Babylonian Tower of Modernity

Sinds afgelopen november heeft architect/kunstenaar/cartograaf Carlijn Kingma gewerkt aan een allesomvattende, megagrote tekening die de positie van Stad in de Maak in het grotere veld van moderniteit en nieuwe Romantiek plaatst. Hij is eindelijk af. Als opdrachtgevers (en vrienden) zijn we enorm blij met dit ‘meer dan ooit verwacht’ resultaat, en we willen deze blijdschap graag met iedereen delen. Toevallig (maar wat is toeval?) heeft Carlijn de komende maand haar eerste solo-expositie in Rotterdam in Gallery Untitled, in Rotterdam. De tekening onder de titel ‘The Babylonian Tower of Modernity’ is daar voor het eerst te zien. We nodigen iedereen (maar vooral de kenners en fans van utopieën en ideaalsteden) uit om te gaan kijken. Als je aanstaande zondag naar de opening komt, kun je het resultaat samen met ons vieren, maar een keertje op een rustige dag gaan kijken is waarschijnlijk de enige manier om alle details echt goed te zien. Twee keer gaan dus!

——-

Since november architect/artist/cartographer Carlijn Kingma has been working on a supersize pen-and-ink drawing that positions City in the Making in the larger field of modernity and New Romanticism. Finally it is finished.  The drawing, titled: The Babylonian Tower of Modernity’, is on show at Carlijn’s first solo-exhibition in Rotterdam.
We invited everybody, but especially experts and fans of Utopia’s and Ideal Cities, to join us in the celebrations next Sunday.

Galerie gegevens, adres en tijden hier (exhibition details)

Meer van en over Carlijn Kingma hier (more on Carlijn Kingma)