Nieuw!!!! RestaurantjeHuren.nl

Op de begane grond van het Stad in de Maak pand Banierstraat 62 is onlangs een innovatief horecaconcept van start gegaan: restaurantjehuren.nl
Handig als je een keer wilt koken voor maximaal 24 vrienden en daar thuis geen ruimte voor hebt. Of als je altijd al gedroomd hebt van het runnen van een eigen restaurant, maar eigenlijk niet weet of je dat wel kunt: probeer het uit door voor een avond of een week een restaurantje te huren. In de tweede editie van De Stoker wordt het concept in heldere Jip-en-Janneketaal uitgelegd. Voor wie het gemist heeft hierbij nu ook in digitale vorm:

RestaurantjeHuren.nl,
een dialoog tussen een opgewekte ondernemer en zijn aanstaande eerste klant

   Een nieuwe onderneming heeft zich ontpopt op de Banierstraat, namelijk ‘Restaurantje Huren.nl’.
   Wat de f*ck is dat dan ‘RestaurantjeHuren.nl’?
Nou simpel, ‘Restaurantje Huren.nl’ is een keuken die je kunt huren inclusief borden, bestek, glazen en zitgelegenheid voor maximaal 24 personen.
   Waarvoor zou ik een restaurantje huren als ik mensen gewoon lekker bij me thuis kan laten eten?
Nou, omdat RestaurantjeHuren.nl alle spullen heeft om eten te maken en te serveren voor een grote groep mensen, iets wat de meeste mensen thuis niet hebben.
   En moet ik dan zelf koken bij RestaurantjeHuren.nl?
Ja, dat is wel de bedoeling. RestaurantjeHuren.nl zou ook wel RestaurantjeSpelen.nl kunnen heten, maar dat bekt wat slechter.
   Aha, maar als ik nou een restaurantje wil huren en niet zelf wil koken?
Nou dan huur je een ander restaurant, of je huurt er een kok bij. RestaurantjeHuren.nl heeft een groot netwerk van creatieve, uitdagende en overgekwalificeerde amateurkoks, dus je kunt bij RestaurantjeHuren.nl ook terecht voor een op maat gemaakt diner. Het is natuurlijk ook mogelijk om het Restaurantje te huren om zelf restaurantje te spelen voor een avond, of twee, of een hele week en op die manier een leuke zakcent bij te verdienen.
   Ach zo, en is de ambiance dan wel leuk bij RestaurantjeHuren.nl?
Die is zeker leuk. RestaurantjeHuren.nl bevindt zich op de begane grond van de Banierstraat 62, het atelierpand van Stad in de Maak, met de drie vetste kunstenaars van Rotterdam. Het is dus ook mogelijk om een extra lezing of kunstwerken aan de muur te huren speciaal voor jouw gehuurde restaurant. Er is een terras waar in de zomer op geborreld kan worden en bij RestaurantjeHuren.nl wordt er samen gegeten aan drie lange biertafels. RestaurantjeHuren.nl heeft een uitgebreide op maat gemaakte keuken met alle standaardbenodigdheden waaronder een 5 pits gasfornuis met ruime oven. Uiteraard heeft RestaurantjeHuren.nl ook een vaatwasser voor alle vieze vaat. Bij RestaurantjeHuren.nl staan we altijd open voor alle mogelijke suggesties, dus als je wensen hebt laat het ons weten en dan kunnen wij kijken of we de droom van jouw restaurantje waar kunnen maken.
   Is dat dan duur, de huur van RestaurantjeHuren.nl?
Tuurlijk is dat niet duur, de huur, bij RestaurantjeHuren.nl. De huur varieert naar gelang de hoeveelheid personen en de duur van de huur. Het restaurantje huren kan al vanaf 100 euro voor een avond. En de eerste die zich aanmeldt bij RestaurantjeHuren.nl krijgt ook nog eens 25 euro korting! Super goedkoop dus, dus ben je op zoek naar een plek om met al je vrienden te dineren:
Ga dan snel naar RestaurantjeHuren.nl!